Autori i tekstit

See more by Arban Perlala

Available at Select Retailers

About the author

Arban Perlala

Arban "Bani" Përlala, më mirë i njohur me pseudonimin e tij G-Bani (Xhi Bani), është një performues i zhanrit Rap, shkrimtar dhe aktor. 

U lind me 07 korrik, 1981, në rrethin e Pukës. Fëmijërinë e kaloi në qytetin e Rrubikut të rrethit të Mirditës, nga ku dhe e kanë origjinën pridërit e tij. Në moshën 13-vjeçare emigroi në Greqi dhe qysh prej vitit 2006 banon në Suedi.

 

Diskografia:

• 2005: Midis meje dhe vet’vetes – Bass Records
• 2008: Punë të pastra – EMI Music Greece – Horizon Records
 

Filmografia:

• 2001, 2002, 2003: Δέκα Λεπτά Κήρυγμα – MEGA Channel

• 2006: Mikres Oduseies – Minimal Films & Hellenic RadioTelevision

• 2011: Nje e Hënë e pazakontë (Not an ordinary Monday) – Red Helicopter Film