About the author

Arban Perlala

<p><strong>Arban &quot;Bani&quot; P&euml;rlala</strong>, m&euml; mir&euml; i njohur me pseudonimin e tij&nbsp;<strong>G-Bani</strong>&nbsp;(Xhi Bani), &euml;sht&euml; nj&euml; performues i zhanrit Rap, shkrimtar dhe aktor.&nbsp;<br /> <br /> U lind me 07 korrik, 1981, n&euml; rrethin e Puk&euml;s. F&euml;mij&euml;rin&euml; e kaloi n&euml; qytetin e Rrubikut t&euml; rrethit t&euml; Mirdit&euml;s, nga ku dhe e kan&euml; origjin&euml;n prid&euml;rit e tij. N&euml; mosh&euml;n 13-vje&ccedil;are emigroi n&euml; Greqi dhe qysh prej vitit 2006 banon n&euml; Suedi.<br /> <br /> &nbsp;</p><p><strong>Diskografia:</strong></p><p><strong>&bull; 2005: Midis meje dhe vet&rsquo;vetes &ndash; Bass Records</strong><br /> <strong>&bull; 2008: Pun&euml; t&euml; pastra &ndash; EMI Music Greece &ndash; Horizon Records</strong><br /> &nbsp;</p><p><strong>Filmografia</strong>:</p><p><strong>&bull; 2001, 2002, 2003: &Delta;έ&kappa;&alpha; &Lambda;&epsilon;&pi;&tau;ά &Kappa;ή&rho;&upsilon;&gamma;&mu;&alpha; &ndash; MEGA Channel</strong></p><p><strong>&bull; 2006: Mikres Oduseies &ndash; Minimal Films &amp; Hellenic RadioTelevision</strong></p><p><strong>&bull; 2011: Nje e H&euml;n&euml; e pazakont&euml; (Not an ordinary Monday) &ndash; Red Helicopter Film</strong></p>