Manipulimi Mendor Udhëzues për Teknikat më të Mira të Bindjes, Përmirësoni Veten dhe Mësoni Sekretet e Komunikimit.

See more by DAVID HARRISON

Available at Select Retailers

About the author

DAVID HARRISON